Handelshuset Källan


Igår fick jag hem tre produkter som jag har beställt från Handelshuset Källan. Paketet var fint inslaget och i det fanns: 
  • Tjärschampo - En schampokub godkänd enligt No 'Poo-metoden med innehåll: Förtvålad kokosolja, förtvålad jungfrulig olivolja, glycerin, förtvålad ricinolja, rent källvatten och ekologisk fintjära. Jag har länge letat efter en No 'Poo-tvättmetod till min sambo och jag tror verkligen att den här kan passa honom. Han har seborroiskt eksem och har tidigare använt sig av Prob Tjärschampo för tjärans goda egenskaper, men då det är många oönskade ingredienser i den så valde vi att leta efter ett bättre alternativ. Sambon kommer efter tvätt med tjärschampot att precis som jag använda surskölj i form av vatten + äppelcidervinäger. 

  • Läppbalsam - Jag blir väldigt torr på vintern, inte minst om läpparna. Tidigare har jag smörjt med kallpressad ekologisk kokosolja samt sheasmör, men det blir lite otympligt att släpa runt på burkarna samt att man blir kladdig om fingrarna varje gång man applicerar det på läpparna. Därför är detta läppbalsam betydligt smidigare. Det håller läpparna mjuka länge och doftar gott av viol. Ingredienserna som är godkända enligt No 'Poo-metoden är: Ekologiskt kallpressat sheasmör, kallpressad ricinolja, kallpressad aprikoskärneolja, bivax, naturligt e-vitamin och violarom. 

  • Linoljesåpa - En otroligt mild såpa som verkligen kan användas till allt. Här hemma kommer den fungera som bland annat skurmedel, handtvål, fläckborttagningsmedel, fönsterputs och jag har till och med testat att bada hundarna med den (surskölj är dock ett måste efter), vilket fungerade superbra. Ett dubbelsidigt A4-papper med användningsområden medföljde och jag blir inte förvånad om jag beställer hem en dunk på 25 liter när den här har tagit slut ;)

 
Frika
Kommentarer
Milia säger:

Åh precis min typ av blogg! Tyvärr känner jag mig inte som någon bra bloggare själv men gör en liknande förändring. Är just nu inne i deo djunglen och tänkte höra hur du tänker om de?

Svar: Vad roligt att höra :D Jag har en deodorant av märket Green Love som jag är jättenöjd med. Det kommer även komma ett inlägg om deos :)
Fredrika Essgärde-Wass

2014-01-25 | 07:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: