OrganiCup


Igår kom äntligen min OrganiCup, en menskopp av medicinskt silikon från Danmark.

Menskopp är ett hälsosammare, billigare och miljövänligare alternativ till tamponger och bindor. Koppen håller nämligen i upp till tio år, torkar inte ut eller irriterar slemhinnorna och utger ingen risk för sjukdomen TSS. Menskoppen behöver inte tömmas oftare än var 12e timme, har man väldigt riklig mens så kan man dock behöva tömma den oftare. 

Menskoppar kan vara lite svåra att få på plats i början, men efter lite träning säger de allra flesta att menskoppen är det bästa köp de har gjort. Jag hoppas att jag kommer att gilla den lika mycket som de flesta andra och jag lovar att uppdatera senare. För mer information om menskoppar, besök menskoppen.se :) 
Frika
Kommentarer
Anna Appelquist säger:

Jag älskar den! Man känner den inte och den suger inte upp allt som existerar där nere så det är nice :P haha. Har inte hunnit träna i den ännu dock, men hoppas det ska gå an trots alla akrobatiska övningar :P

Svar: Åh vad härligt :D Så länge den sitter rätt så ska den fungera utmärkt att träna och simma med vad jag har läst, låter superduperbra :D
Fredrika Essgärde-Wass

2014-02-01 | 09:32:49
Linda säger:

Vad roligt att du vågar prova! Är själv helt frälst, så ge inte upp om det är krångligt i början! Tog för mig 3-4 perioder innan frustrationen försvann, men sen alltså. Halleluja

Svar: Tack för peppningen och vad roligt att du är nöjd :D Jag har förstått att man kan bli lite frustrerad emellanåt när det inte vill funka, men jag ska göra allt jag kan för att hålla motivationen uppe ;)
Fredrika Essgärde-Wass

2014-02-02 | 10:05:18
Milia säger:

När jag läste detta satt jag själv och kollade på en till mig själv. Vilket sammanträffande. Kollade dock bara på någon som kallades DivaCup men den här ser ju lite mer miljövänligare ut! Var beställde/köpte du den?

Svar: Det finns väldigt många olika varianter på menskoppar och det kan vara svårt att veta vilken som passar just en själv. Jag köpte min på http://www.organicup.eu (den skickas från Danmark) då det inte finns någon återförsäljare i Sverige än. Varför just Organicup vet jag inte men min storlek var liten och smidig och den såg ut att passa mig :)
Fredrika Essgärde-Wass

2014-02-04 | 12:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: