Nya köksredskap


Idag åt jag lunch med sambon på hans jobb, sista måltiden på över ett dygn för imorgon ska nämligen koloskopin genomföras. I butiken som sambon arbetar i så hittade jag förvånadsvärt mycket köksredskap som jag inte sett tidigare och självklart fick de följa med hem. I rosfritt stål köpte vi två vispar, en såsslev, en soppslev, en hålslev och ett måttset. Det blev även ett decilitermått i porslin och en slickepott i trä och silikon. Jag fick även en jättefin blombukett av sambon ♥

 
 
Frika
Kommentarer
Cecilia säger:

Men åh! Helt missat slickepotten. Porslinmåttet måste vara nytt :) Superfint! Tur jag jobbar i helgen ;) hihi just dl-mått har jag kvar att banta här hemma :)

Svar: Japp decilitermåttet kom idag ;) Det enda med slickepotten är att träet inte är FSC-märkt, det är behandlat med något som eventuellt inte är helt hälsosamt (men å andra sidan har man sällan trädelen i maten) och jag vet inte hur "bra" silikonet är, för tydligen kan det variera mellan fabrikat. Men jag ansåg den vara tillräckligt bra för att få komma in i hemmet ;)
Fredrika Essgärde-Wass

2014-02-18 | 22:00:30
Bloggadress: http://www.52ans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: