Mandelbiskvier


Idag gjorde jag mandelbiskvier som jag tål. Jag upptäckte även att jag skrivit fel i receptet här, det ska vara 1.5 tsk istället för 1.5 dl vatten. Jättetokigt, ledsen för det! Hur som helst, mandelbiskvierna var superenkla att göra och då jag inte har lärt mig att äta nyponsoppa ännu så fick det avnjutas tillsammans med en kopp te :)
  • 2 dl ekologiskt mandelmjöl
  • 1 krm ekologiskt vaniljpulver
  • 1 msk ekologisk honung
  • 1.5 tsk vatten
  • 1 ekologisk äggvita (Tar man bort äggvitan så får man en supergod mandelmassa)
Blanda alla ingredienser till en slät smet, spritsa ut den till små biskvier på en plåt och grädda i ugnen på 175 grader i några minuter tills de blivit gyllenbruna.



 
 
Frika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: